0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Veel Gestelde Vragen

Bestelproces

Heb ik een account nodig om een ​​bestelling te plaatsen?
U bent van harte welkom om als gast af te rekenen, maar er zijn enkele voordelen als u een account bij ons heeft. Je hebt een sneller afrekenproces, een eenvoudige manier om je bestelstatus en bestelgeschiedenis te bekijken.

Hoe annuleer of bewerk ik mijn bestelling?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw bestelling te bewerken. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en de wijziging (en) die u wilt doorvoeren om de zaken soepel te laten verlopen. We zullen bevestigen zodra uw bestelling is bijgewerkt. Houd er rekening mee dat bestellingen die nadat uw bestelling al is verpakt of verzonden, niet kunnen worden bewerkt of geannuleerd.

Ik heb een bestelling geplaatst maar heb nog geen bevestiging ontvangen. Wanneer ontvang ik dit?
De kans bestaat dat u uw orderbevestiging niet heeft ontvangen als u uw e-mailadres verkeerd hebt ingevoerd. Het kan ook in uw ongewenste e-mail zijn. Zo niet, laat het ons weten en wij zullen alles voor u controleren.

Wat is de status van mijn bestelling?
We houden u per e-mail op de hoogte. Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een e-mailbevestiging. Zodra uw bestelling is verpakt en verzonden, ontvangt u een e-mail.

Betaling

Wij accepteren Visa, MasterCard, American Express, Discover creditcards en betaalpassen. Selecteer welk van deze u wilt gebruiken en voer vervolgens het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVV-code in. Het invoeren van uw creditcardgegevens op onze site is volkomen veilig. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Verzending

Mijn bestelstatus is "geleverd" maar ik heb niets ontvangen, wat moet ik doen?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen contact opnemen met de postdienst voor onderzoek en een onderzoek starten om te zorgen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost

De verpakking was beschadigd toen ik deze ontving, wat te doen?
Controleer bij ontvangst van uw bestelling of deze tijdens het transport is beschadigd. Als u schade opmerkt, meld dit dan direct bij het postkantoor. Als u dit niet meteen meldt, en dan thuiskomt om te ontdekken dat het item beschadigd is, is het moeilijk voor ons en het transportbedrijf om het probleem op te lossen.

Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen en sommige artikelen zijn onjuist/defect. Wat moet ik doen?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw bestelling onjuist is, laat het ons dan weten via e-mail. We zullen voor de onjuiste verzending zorgen door u een e-mail te sturen met alle stappen die u moet volgen. Een artikel met een defect ontvangen? Stuur ons indien mogelijk een e-mail met een afbeelding van het defect. We zullen zo snel mogelijk antwoorden om aan al uw behoeften te voldoen.

Restitutie

Ik heb geen retourbon ontvangen bij mijn bestelling, wat moet ik doen?
Als uw pakket geen retourformulier bevatte, hoeft u zich geen zorgen te maken! Neem contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon en wij zullen u helpen. Wees voorbereid met uw bestelling ID.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?
We begrijpen absoluut dat u uw terugbetaling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Zodra we de terugbetaling hebben gedaan, ontvangt u een e-mail, maar de terugbetaling kan extra verwerkingstijd kosten, afhankelijk van uw betaalmethode en bank. Soms worden terugbetalingen pas in uw account weergegeven als het volgende maandelijkse factuuroverzicht van uw creditcard.

Dit zijn geschatte verwerkingstijden:
Bankrekening: 1-2 werkdagen
PayPal: 1-2 werkdagen
Creditcard: 2-3 werkdagen

Artikel

Zijn uw producten authentiek?
We kunnen u garanderen dat al onze producten 100% authentiek zijn en rechtstreeks van het merk zelf komen. Neem gerust contact met ons op als u zich zorgen maakt en wij zullen u helpen.

Heeft u een van uw producten bijgevuld?
Vanwege de grote vraag proberen we onze meest populaire items opnieuw aan te vullen, maar dit is niet altijd mogelijk. Als er een specifiek artikel is dat u wilt uitverkocht, neem dan contact met ons op en wij laten u weten of we een nieuwe voorraad ontvangen.

Wanneer kan ik contact opnemen met de klantenservice?
Onze klantenservice is geopend van maandag tot zaterdag. U kunt ons een e-mail sturen wanneer u maar wilt en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Ik heb een kortingscode ontvangen, hoe gebruik ik deze?
Pas uw kortingscode toe bij het afrekenen, plak deze in het veld "Kortingscodes" en druk vervolgens op "Coupon toepassen". De prijs zal automatisch veranderen voor de items in uw winkelwagen. Soms kunnen onze kortingscodes enkele beperkingen hebben, daarom is het belangrijk dat u de informatie leest voordat u deze gebruikt.

Geen korting ontvangen ondanks het plaatsen van een geldige code?
Ga alsjeblieft niet door met je bestelling omdat we achteraf geen kortingen kunnen aftrekken. Stuur ons in plaats daarvan een e-mail of bel ons en we helpen u verder.

Hoe weet ik welke maat ik moet kiezen?
Aan alle artikelen is een maatgids toegevoegd, hier vindt u gedetailleerde informatie over de maten van het specifieke artikel. Omdat maten kunnen variëren tussen merken en collecties, is het belangrijk dat u de maattabel voor elk specifiek product bekijkt. Bij het bestellen van de verkeerde maat, bieden wij u altijd een 30 dagen ruil- en retourbeleid.