0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Over ons

UGG:

Het merk UGG begon symbool te staan ​​voor degenen die sport en een ontspannen, actieve levensstijl omarmden. Meer dan dat, een emotionele verbinding en een echt gevoel van liefde begon te groeien voor UGG-laarzen, precies zoals Brian had gedacht. Mensen hielden niet alleen van het dragen van UGG-laarzen, ze werden verliefd op hen en konden ze letterlijk niet uitdoen.

Tegen het einde van de jaren 90 namen beroemdheden en mensen in de modewereld kennis van het merk UGG. Er vond ook een culturele verschuiving plaats - mensen omhelsden en voelden zich empowered door een meer casual levensstijl te leiden en UGG werd een van de symbolen van deze levensstijl. Halverwege de jaren 2000 ontstond het verlangen naar premium casual mode over de hele wereld en was UGG nu perfect afgestemd op deze beweging. De evolutie van UGG van een merk dat schapenvachtlaarzen, slippers, klompen en sandalen maakte voor een actieve, outdoor levensstijl naar een merk dat nu werd aangeprezen als een symbool van een stijlvolle, casual en luxueuze levensstijl was snel.

Wat begon als een niche-item, UGG-laarzen van schapenvacht waren nu een must-have in de garderobe van iedereen. Meer UGG-collecties volgden en presenteerden alles, van gebreide laarzen tot sneakers tot wiggen, terwijl het luxueuze gevoel dat UGG over de hele wereld heeft behouden behouden blijft.

In 2011 zal UGG teruggaan naar zijn roots en zich richten op het terugbrengen van de actieve mannen die het merk tot leven brengen met nieuwe stijlen waardoor ze ook weer van het merk kunnen houden. In samenwerking met Super Bowl-kampioen en NFL MVP Tom Brady zal UGG nog meer mannen uitnodigen om de liefde te voelen die de rest van de wereld zo goed kent. UGG stapt ook in de wereld van high fashion met UGG Collection. De UGG-collectie combineert het tijdloze ambacht van de Italiaanse schoenmakerij met de betrouwbare magie van schapenvacht, waardoor het luxueuze gevoel van UGG tot high-end mode wordt gebracht. Omdat de liefde voor UGG zich over de hele wereld blijft verspreiden, zijn we nieuwe en onverwachte manieren blijven aanbieden om het merk te ervaren. De UGG-reis gaat verder en de liefde voor UGG blijft zich verspreiden.

Nike:

Dit Amerikaanse multinationale bedrijf, opgericht op 8 september 1969, domineert al lang de markt voor sportschoenen in de VS. Het is ook een van de beste sportschoenenmerken ter wereld. De sportkledinggigant met zijn slogan “Just Do It” heeft een enorm deel van de Amerikaanse markt veroverd en is wereldwijd een toonaangevend schoenenmerk voor producten zoals sportkleding, schoenen, uitrusting en accessoires. De laatste tijd worstelt Nike met het verkrijgen van een sterke basis op zijn thuisbasis, waar shoppers worden overspoeld met opties van rivalen Under Armour en Adidas.

Het bedrijf heeft echter in het buitenland veel succes gezien in landen als China, dat zijn activiteiten blijft stimuleren. Hoewel Adidas in de Verenigde Staten en overal elders in een nek-aan-nek race zit, is deze nog steeds toonaangevend op de wereldmarkt en behoudt het zijn nummer één plek sterk.

Ons bedrijf

collecttschoenen.com biedt klanten niet alleen geweldige sneakers, maar ook een unieke webwinkelervaring. Ons doel is om klanten van collecttschoenen.com de nieuwste exclusieve sneakers te bieden en u tegelijkertijd te ondersteunen met een eersteklas persoonlijke service en het voordeel van veilig online winkelen.

Veilig winkelen

Onze klanten kunnen kiezen tussen verschillende beveiligde betalingsopties die worden geboden door een internationaal gevestigde betalingsmogelijkheid. Uw betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving.

Betrouwbare verzending

Bestellingen die op voorraad zijn, worden meestal binnen 24 uur verzonden met een betrouwbare internationale rederij. U kunt uw bestelling in detail volgen met behulp van het unieke trackingnummer dat u van de rederij heeft gekregen.

Persoonlijke service

U kunt rechtstreeks per e-mail contact opnemen met ons getrainde klantenserviceteam. Uw vraag wordt op persoonlijke wijze en zonder lange wachttijd beantwoord.